× Engedd kinyílni szívedben a fény virágait! ×
Meseidő

048.

Darab a múltból
Misaki és Saruhiko útjai szétváltak. És el sem hiszem, Saruhiko volt az, aki búcsút mondott az egésznek. Milyen nagy befolyással bír egy fiú, huh...? Egyelőre csak mély döbbenetet érzek, olyan, mintha ez nem lenne a valóság. Akárhogy próbálom titkolni magam előtt is, mélyen legbelül végig erre vártam. De annyira nem jó érzés. Talán ez jelenti azt, hogy végleg sikerült elválnom tőlük, és az emlékeiktől. De nem, ez hazugság. Ahogy megláttam Misaki dobozait, rögtön tudnom kellett, és végig a telefonomon követtem, mit ír Saruhiko. Pedig A mi kis falunk 2. évada indult, jó ég! Túl sok ez mára. Bodza egyedül van otthon, mindenki vidéken, és borzasztóan aggódom. És ennek az egésznek semmi értelme.
2018.02.04. 00:01, Nina

047.

Új év, új dolgok

Sziasztok! :)

Először is, remélem, látjátok, micsoda csodaszép új dizájn van! Ugyan nem akarta magáénak vallani, de a borzasztóan ügyes Márk munkája, akit a pazar állatos oldalairól ismerhettek. ^^ Egy angyal az az ember, én mondom nektek, annyit mondtam neki, hogy jó lenne valami új, rózsaszín dizájn az oldalra, erre fel nem telt el pár nap, már jöttek az üzenetek tőle, hogy ez meg ez így lenne, az meg az úgy, jó-e nekem, tetszik-e, én meg csak ámultam és bámultam. :D Szerintem csodálatos lett az eredmény, igazán gyönyörű és letisztult, rááááadásul csupa-csupa rózsaszín! És Fairy Tail. u___u Úgyhogy még egyszer hatalmas köszönet, Márk, szuper vagy. ♥

Egyébként elég tartalmasak voltak a napok, ezért sem jelentkeztem ilyen sokáig. Nagyon fáradt vagyok mostanában, és a rengeteg jó dolog ellenére többnyire rossz a kedvem, ne kérdezzétek, miért. 
Na de nehogy nyavalygás legyen az első igazi újévi poszt, nézzük azt a sok-sok jó dolgot inkább!

A legelejétől kezdve: a szilvesztert egyrészt munkával, másrészt a barátaimmal töltöttem. A zárós műszak után (végzés ideje: fél 12) mentem a Barcraftba, ahol már várt rám Masika, Olgi, Vivi, Dávid, Anna-chan, Dóriya és Vivi egy barátnője. Annyira drágák voltak, remek érzés volt közéjük huppanni. Ráadásul úgy indítottam az évet, hogy mindenki meghívott mindenfélére, és ez kajak kihatással volt az évre, mert még januárnak sincs vége, de már annyian meghívtak mindenféle dologra, hogy csak na. :D A Barcraftból viszonylag hamar jöttünk is haza, mert Masika és én is dolgoztunk elsején, viszont Dávid és Vivi barátnője nálunk aludtak, elég jó volt otthon is a hangulat.

Az új év elejét végig munkával töltöttem, viszont utána úgy alakult, hogy haza tudtam menni először három, aztán pedig öt napra, szóval tiszta nyári szünet volt. :D (Most kaptam meg a tavalyi szabijaimat, a múlt héten alig dolgoztam.) A munka közti szabadnapjaimat rendszerint Olgival és Vivivel töltöttem - ki kéne már nekik találni valami becenevet ide, ejj -, de hát imádom őket. :D 

Pár napja voltunk Vivi barátnőjének a szülinapját ünnepelni, ettünk, ittunk, és elmentünk mulatni Omonára (vicces, hogy a szülinapos pont nem jött), de remekül szórakoztunk, bár a lábunk majd lerohadt utána.

Az utána lévő napon végre találkoztam legcukibb Lizemmel, akit már ezer éve nem láttam, pedig kb. 5 megállóra lakik innen. :'( Ikeáztunk egy nagyot, utána eljött hozzánk, megcsodálta Bodzit, ÉS! Befestette a hajam~ :D Újra ilyen vöröses-narancsos a hajam alja, Liz remek munkát végzett, imádom. :) 

Huszonkettedikén az üzletvezető-helyettes munkatársammal színházba mentünk, ezt kaptam tőle karácsonyra - csupa-csupa élmény karácsonyra, ajánlom mindenkinek! A Madách Színházban néztük meg A nyomorultak c. darabot, tetszett! Nagyon jók voltak a szereplők (1-2 kivétellel), a díszlet eszméletlen volt, ami negatívabb volt, az az ülőhelyünk fenn az erkélyen, ahol jóformán ki kellett csavarnunk magunkat, hogy lássuk a színpadot, illetve hogy véééégig éneklős volt a darab, mintha egy opera és musical keveréke lett volna. Erre egyikünk se számított, és meg kell mondjam, sok koncentrációt igényelt, hogy értsük, mit mondanak. Viszont így is nagyon tetszett, kíváncsi lettem a könyvre is. :D

Ma pedig (lévén újra szabadnapom volt) elmentünk a Tropicariumba, ahova még karácsonyra kapott tőlem belépőt drága két lakótársam. Ott voltunk jópár órát, de imádtuk. *-* Krokik, halak, ráják és cápák, alig bírtunk elszakadni onnan. Főleg a nagy akvárium vonzott minket, ahol a cápák és ráják úsztak a fejünk fölött, illetve a rájasimogatónál "molesztáltuk" az állatokat (fogalmazás by Olgi, imádom). 

Nagyon örültem ennek a kiszakadásnak, a munka most kicsit elszomorít, olyan bunkó vendégeink vannak nap mint nap, hogy egyszerűen borzasztó. Egyre nehezebben viselem ezeket az embereket, ráadásul mondom, nonstop fáradt vagyok, és jön hozzá a rosszkedvűség az ilyenek miatt. Emellett két munkatársunk is felmondott, az egyik a tezsvírem volt (ugyanaz volt a trénerünk), és a másik lányt is nagyon szerettem. Kezdem azt érezni, hogy bomlik szét a csapat, és az ilyet elég fájdalmasan élem meg.

Na mindegy, elég a rossz dolgokból, holnap jön a húgom, már várom, hogy lássam a kis nyílt napra igyekvő fejét. :)

Jók legyetek, ne hagyjátok, hogy a borús idő lehervasszon Titeket! (Mondom ezt én. :D) Csóóóókszi~ ♥

2018.01.24. 18:52, Nina

046.

Bújjjjék

Na jó, kinevetem magam Olgival, aztán írok.

A tegnapi nap csupa nevetéssel telt vele és VIvivel. Karácsonyra a Láthatatlan kiállításra kaptunk jegyet Olgitól, és remekül éreztük magunkat. Bizonyos Margit nevű nő volt a kiállításvezetőnk, de még egy ilyen közvetlen, jófej vezetővel régen találkoztam, nagyon feldobta az egészet, és mind remekül éreztük magunkat. Na meg annyit nevettünk, mint a fene. Volt ott egy idióta gyerek (Demiért?Ábel- szerű), és kiderült, hogy az apja is egy idióta. Megbeszélték az egyik vak férfival, hogy a Braille ábécében hat pont van, és változó, hogy melyik domborodik ki a hatból, ez alapján vannak a betűk. Erre megkérdezi a vak férfi a pasitól, hogy a T vagy L betű akkor hanyas pont? Erre a pasi: hetedik. Hát erre kitört belőlem, hogy értem már, miért idióta a gyerek. (Mindez kb ilyen fejjel: 0__0) Olgi pedig úgy elkezdett nevetni, hogy az asztalra dőlt kínjában, amin Vivi is nevetni kezdett. Jó napunk volt. :D 

Meg amúgy is. Imádok dolgozni, imádok nem dolgozni, imádok a lányokkal lógni, imádom a többi barátomat, imádok aludni (csak alhatnék többet :D), imádom a napjaimat, bár cseszett fáradt vagyok.

Lényegre térve, BÚÉK! (Nagyon kapcsolódik minden, tudom, persze.) 2017-ben annyi minden történt velem, hogy hirtelen fel sem tudnám sorolni. Rennnngeteg-rengeteg új élményt, új embert, új gondolatot hozott nekem ez az év, és csak remélni merem, hogy 2018-ban is vár még rám valami. Vagy valaki. :D 

Kívánom, hogy mindenkinek szeretetben, békében, de ugyanakkor nyüzsgésben, nevetésben, meglepetésben, mosolyban és örömben legyen része! Búúúúúúéééééék! Jövőre ugyanitt, ugyanekkor! ;)

2017.12.31. 20:59, Nina

045.

Boldogságosat

Békés, boldog, szeretettel teli karácsonyt kívánok mindenkinek. 💝

Illetve már inkább csak remélem, hogy mindenkinek ilyen karácsonya volt. :)

メリークリスマス!🎄

2017.12.25. 21:44, Nina

044.

Hull a pelyhes fehér hó

De Nina oldalán nincs is hó. És nem is lesz, bocsi. :D Viszont ma esett, és az újra letöltött Pokemon GO-ban szintén esett a hó, igazán imádom az ilyen kis apró újításokat. 

Ma itt volt Dóriya és Esztiya, valami csajospartifélét tartottunk (igen, így egyben, csajospharti :D) - és persze nagyon jó volt. :) Szerdán dolgoztam utoljára, aznap volt az utolsó tanításom is, utána egy Christmas Party a munkahelyen, ééééés azóta pihi. Vagy valami olyasmi. Szombaton megyek haza vidékre, és viszem ám Bodzát is. *-*

Nagyon szuper amúgy minden, csak fáradt vagyok sokszor. De az meg majd elmúlik.

2017.12.22. 00:00, Nina
 
Üdv!

Nina vagyok.

ELTE japán szakon végzett, ingadozó hangulatú 23 éves. Azaz felnőtt, vagy ilyesmi.

Ez itt csak egy blog, semmi több.

Ráadásul még az írója sem egy aktív blogoló, amikor meg rájön az ötperc, minden francról regényeket ír. Pozitív, negatív, boldog, szomorú, kedves és undok, itt minden játszik. 

 
Navigáció

A régi tartalmak nagy része egyelőre nem elérhető, így marad két opciód az oldalon!

 
És némi információ...
 
Zeneajánló

The wind's at my back so it's time to fly ♥

Eddigi zenék

 
Tomodachi <3

Bajtársak

Pinku Mee-chan JiMin Yui&Eliffe Miu Twins of May Akita Kuran Mirai Rhyen ZsebiMao Lotte AyameHikari

Hirdetőtábla

AdamS Kykky Ayame Missy Manami Monster OC Days Edie Theiss Torami Sac&Dóri

LOST

Jelenleg nincs nálam csere, akik fenn vannak, azok még a régi időkből maradtak.

 
* Tartalom *

Miről is volt itt szó?

Barátok; szivecskék; VIXX; séta; Air Gear; Agito Wanijima; kpop; anime; csillagok; Mirajane Strauss; cappuccino; Suoh Mikoto; tulipán; Mankanshoku Mako; pillangók; K; vidámság; Fairy Tail; szivárvány; shipshipship; masnik; Tsuda Kenjirou; Japán & Dél-Korea; mosoly; One Piece; Ken.

Mert az élet sokszínű és változatos, még akkor is, ha néha nem annak tűnik. :)

 
Üdv köztünk!
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Nézők
Indulás: 2007-06-14
 

3D VIRTUÁLIS VILÁG!REGISZTRÁLJ TÖLSD LE A JÁTÉKOT ÉS ISMERKEDJ VILÁG SZERTE ÚJ EMBEREKKE!CLICKELJ A REGISZTÁLÁSHOZ!!!    *****    Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról    *****    HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON    *****    KÖNYVAJÁNLÓK - ha nem tudod mit olvass, itt találhatsz hozzá inspirációt - BOOKISLAND    *****    Loki rajongók! Fan Fiction és egyéb történetek! Gyere és olvass nálam kedvedre! Ha tetszik, claim loyalty to me! (Loki)    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA és segíts másoknak is az asztrológia tanaival!    *****    Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND    *****    KUTYA VS MACSKA, MELYIK AZ OKOSABB? SZAVAZZ! FÉLSZ A ROBOTOKTÓL, VAGY SEM? MONDD EL! KUTYA VS MACSKA!KUTYA VS MACSKA!!!!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Online Gyermekáruház és bababolt Több ezer termékkel olcsón, országos kiszállítással!