Meseidő

313. mese

Ahh, aigoo...

Sziasztok! (:

Annyi mesélnivalóm van, hogy azt sem tudom, hol kezdjem. Na jó, az a biztos, ha az elejéről. De csak hogy tudjam, miről akarok beszélni, összeírtam mindent. Most már menni fog.

Matekból ma írtunk. Tegnap elhívtam Finirael-kunt, mert ő matekzseni, hogy segítsen, mert egy büdös kukkot nem értek. Hát... négy órát szenvedtünk vacak 8 kis feladattal, amiből a fele ráadásul "könnyű" volt. És most képzeljétek el, 4 órányi matek...! Éjszaka ráadásul azt álmodtam, hogy matekot tanulok. -.-" Nem szabadultam. xD Éééés hogy ezek után hogy sikerült a mai matekdoga? Rosszul. Okos kis Ninának szerintetek mennyi a 40 m centiméterben? 400. Oké. Nem is gyanús, hogy egy piramisnak csak 5 szintje legyen 50 helyett... Szóval az utolsó feladatom nagyon elrontottam, mert azt a rohadt 0-t lehagytam. Már nem is tudom, merjek-e reménykedni, hogy még így is ötös lesz... Nem hinném.

A másik édes m-betűs tantárgy, szívem szőrös csücske, a mindjárt-megeszem-olyan-mézes-mázos magyar. Nagyon elegem van már belőle. Hiába tanulom, egy büdös szó nem marad meg normálisan a fejemben, csak úgy, hogy tudom, hogy van, de hogy kinek a mijére jellemző, az passz. De szerencsére a 9.-es tankönyvet csak jövő hét kedden kérdezi ki a tanárnő. (Na nem mintha haladnék vele úgy egyáltalán. Legszívesebben feladnám az egészet, de kell egy emelt, másban meg gondolkodni sem merek.)

A tegnapi napomban egyébként volt egy pár "áhh, ne már!"-pillanat. Tiszta sötét volt az ég, szemerkélt az eső is, ráadásul tegnap lett volna a keringős ruhapróbám. El is mentünk Anyával délután. Legelőször nem volt ott az asszony. o.O Szerencsére nem kellett sokat várni, megérkezett. Benyomultam a boltba, de rögtön éreztem, hogy valami nem oké. Gyönyörűséges ruhámnak még csak a fenséges auráját sem érzékeltem. Hát nem véletlenül. A drága asszony fennhagyta Pesten a ruhámat, mert nem figyelte, hogy most kellett volna próbálnom. -__- Képzelhetitek, milyen csalódott voltam. Erre az egy kis dologra vártam azóta, mióta kiválasztottuk a szépséget. Még el is neveztem a ruhát Senketsunak! (A Kill la Kill-nézők értik. :D) Áhh, de tényleg, sírni tudtam volna. Imádom a gyönyörű ruhákat, a menyasszonyi-szalagavatós-keringősöket meg végképp! Azóta erről álmodozom, hogy Anyuskám (Beus, nem az igazi anyum) elhívott az ő szalagavatójukra, és ott láttam őket ezekben a ruhacsodákban. Egyedül azért nem húztam el ebből a nyomorult iskolából, mert itt akartam szalagavatózni! (Na jó, a lustaság és kényelem is betett, de ez volt a fontosabb.)

Mindemellett esőben rohanhattam megkeresni mamám kesztyűjét, mert egy boltból felénk jövet elhagyta. De nem baj, meglett. (És sejtettem, hogy valójában a boltban hagyta, úgy is lett...)

Hohohó, viszont most nagy mákom van (kopp-kopp-kopp), mert normális színű a képernyőm. Nagyon vagány a gépem, úgy random hol sárgás lesz a monitor, hol kékes, és most már néha pirosas is! Kicsit idegesítő - főleg, ha képet akar szerkeszteni az ember -, de amúgy elviselhető.

Még egy dolog, aztán befogom a lepénylesőmet - vagy nem. A YouTube felidegesít. Nem tudom megtalálni a Kill la Kill endingjét normálisan, mert szerzői jogok miatt mindenhonnan eltávolították a hangsávot. o.O Hát az anyjukat. Szerzői jogok miatt. Nem értem. Nem jó reklám ez az animének? Plusz aki akarja, így is, úgy is megszerzi valahonnan a zenét, engem csak azért idegesít, mert belinkeltem ide az oldalra, meg hát na, hallgatni akartam. De már meg sem kellene lepődnöm, mióta a Pokémon főcímdalát csak Indavidiről tudtam beágyazni... Na sebaj.

Megyek, úgy döntöttem, teszek mindenre, és azért is One Piece-t nézek. Finirael-kun nem hisz nekem, és nem kezdi el a "One Piece"-t, mondván, hogy "unalmas, nem tetszik a grafikája, és nekem túl vontatott". A grafika először nekem sem tetszett, de hamar bele tudtam szeretni. Az unalmast és a vontatottat pedig kikérem az anime nevében! Oké, hogy a Fairy Tail pörgősebben nyomja az arcokat és fightokat, de az unalmastól a "One Piece" fényévnyire áll. *-* Ó, és erről jut eszembe, egy képpel búcsúznék, ami teljesen a szívemből szól. (Teljes méretért jobb gomb >> kép megnyitása új lapon.)

Kép.

Ha valaki nem annyira tud angolul, próbáltam összedobni egy fordítást: 
" Utálom, ahogy az emberek összehasonlítják a One Piece-t és a Fairy Tailt. Mind a kettő különböző és különleges és egyedülálló a maga módján. Egyik sem a másik utánzata, és azt kívánom, hogy az emberek ne legyenek ennyire szűk látókörűek, és vegyék ezt észre. Büszke vagyok, hogy azt mondhatom, mindkettőért rajongok.
Szivecske

2013.11.06. 16:15, Nina

312. mese

Hadd áruljak el két fontos dolgot

Hitotsu: a Kill la Kill egy beteg anime. 

Futatsu: teljesen odavagyok érte.

Kill la Kill - Ryuuko

2013.11.05. 16:10, Nina

311. mese

Ki akar suliban menni? Én neeeem!

Üdv, Minna-san! (: 

Hogy s mint vagytok? Ti sem örültök, hogy vége az őszi szünetnek, ugye? :( Bár nekünk legalább volt őszi szünet... :'D

Tegnap itt voltak az unokatestvéreim és keresztszüleim. :) Imádom őket, most is nagyon jót szórakoztunk. ^^ Plusz este még eljött Fruzsi. Remek volt végre beszélni vele. :) Ő már egyetemista - de irigylem -, ezért ritkábban találkozunk. Bár, nem, ez nem igaz, tavaly és azelőtt ennél sokkal kevesebbet találkoztunk. Összehozott minket a távolság?! :'D 

Jaj, amiről még szót akartam ejteni: a mangák! 
Először is a Majin Devil. Netty már küldte az első 20 oldal fordítását, és amint időm engedi, nekiállok a szerkesztésének.
Emellett Captainnel közösen csinálunk egy oneshotot - 27-Sai, Atashi, Koi ga, Shitai a címe -, ennek megkaptam már a teljes fordítását, és a szerkesztése folyamatban van. :) 
Nézzétek el nekem, hogy lassan haladok, mert először nyaralni (őszölni) voltam, most pedig tanulok - pontosabban tanulnom kellene.

Ha bejön a suli, vélhetőleg több időm lesz szerkesztésre - igen, elég hülyén hangzik, de suliidőben sokkal kevesebbet tanulok, mint szünetekben. A suli eléggé lefáraszt, így akkor általában csak az írásbeli házikkal és a halaszthatatlan tanulnivalókkal szoktam foglalkozni, a maradék időben meg pihenek. Most viszont még két kicsi francia fogalmazást kellene írnom (, ettől mondjuk nem félek, a szószám betartása a legneccesebb bennük), nem ártana a törit nézegetnem (, de még ez sem olyan égető - és végre Japánt vettük!! ^.^), a legfontosabb ellenben az, hogy a magyart kellene nagyon alaposan tanulnom. Több, mint egy háromnegyed könyv van még, kb. 200 oldal, amit a hétre be kellene puszilnom. :S Azt nem tudom pontosan, melyik napra, de vélhetőleg keddre vagy szerdára... (És hétfőnként nem nagyon van időm ilyet tanulni.)

Még egy dolog: dizájn.
Captain megengedte, hogy én csináljam az NSFT oldalára a következő kinézetet! :3 Már gyűjtögetem az ötleteket, és vannak elképzeléseim, szóval lassacskán nekiállok, ha ténylegesen körvonalazódik a kép. ^^
Ide sem ártana már új dizi, a téma meg is van: GaLe. :D Szivecske! Azaz a Fairy Tail legeslegesédesebb párosa: Gajeel × Levi. *w* Képeim is vannak hozzá (kicsivel több, mint 100, és ez csak tényleg a GaLe kategória, nem külön-külön :D), csak ötletem nincs igazándiból, hogy hogy legyen. >< 

GaLe kép ^^

Mindenesetre most búcsúzom, itt egy kis ráhangoló a Bővebben után a GaLe stílusra. :D (És hehehe, mivel még több kawaii GaLe képet találtam, 110 fölé bővült az ilyen képeim gyűjteménye. xD)
Jók legyetek, és ne szomorkodjatok a suli miatt, inkább mindent bele! ;)

2013.11.03. 14:29, Nina

310. mese

Hű, ez új, köszi! :D

Üdv, kedveseim! (:Kép!

Távollétem alatt - mellesleg igen, hazatértem, bár ez nem derült ki világosan az előző lökött, halloween-fan bejegyzésemből xD - kaptam egy aranyos díjat, ami új. :D Mármint úgy új, hogy még nem kaptam ilyet. :)
Köszi, lányok! ^^

Nézzük csak...

Feladataim:

1. Tedd ki a díjat az oldaladra!
   - pipa

2. Linkeld azt, aki a díjra jelölt!
   Hálás köszönetem Nektek: Haru, Luna, MatsuketNetty és ninaa! :)

3. Jelölj más bloggereket a díjra!
   Nektek sok szeretettel: Annie, Masika, Sii-chan!
(A többieknél úgy láttam, már megkapták, erről lekéstem. ^^")

4. Írj 7 dolgot magadról!
   Háhá, a legfogósabb. :D Na rendben. :) 

#1  Imádom a Halloweent - ha ez valakinek a tegnapi bejegyzésből nem esett le. :'D
#2  Cappuchinófüggő vagyok, de csak úgy szeretem, ha anyummal vagy mamámmal iszom. :)
#3  Nem szeretem, ha masszíroznak. Soha. Senki.Grrr.
#4  Négy plüssel alszom egy ágyban. Nevük: Nii-chan (avagy Nie-chan, a TerrorMaci), Nee-chan (avagy Sakura), Buci és Pici Nózi. Ja, és a világért sem válnék meg tőlük, bár nyaralásra nem szoktam őket vinni.
#5  Ötször kettő, azaz 10 évig zongoráztam.
#6  Nem szoktam tévét nézni, egyedül néha az X-Faktorba kukkantok bele. (Plusz animézek, és meséket nézek DVD-ről, ezeket viszont elég gyakran.)
#7  Már nagyon várom a közelgő szalagavatómat (nov. 22.), mert gyönyörű ruhám lesz. :3

És ha megengedtek még egy dolgot: ez a bejegyzés az első időzített bejegyzésem, nagyon kíváncsi vagyok, hogy meg fogja-e jeleníteni. >< 
Jók legyetek~ (:

 

2013.11.01. 08:29, Nina

309. mese

Halloweenre hazatérve

La-la-la-lala-la-la-la~

This is Halloween~

Hellóka kedveseim! :D

Határozottan fel vagyok dobva! This is Halloween! ^^ Imádom ezt a nem-ünnep ünnepet! :D És mondhat bárki bármit, nekem a Halloween egy ünnep. Nem, nem szoktam se beöltözni, se házakat járni cukorért, nekem a Halloween a feelinget jelenti, a hangulatot! Mágikus, misztikus, nekós, boszorkányos és még sorolhatnám. :3 Még a tök is rátok kacsint!

Hmm, be akartam tenni egy jó kis ijesztő zenét így Halloween alkalmából, ha már se dizájn, se semmi extra nem jött össze, de még az sem sikerült. >< Hát, mindegy. :D 

Hogy átérezhessétek a hangulatot, máris beteszem a kedvenc halloweeni zenéimet. :D Pontosabban csak egy ilyen van, de annak van kb. 5 verziója, és mindért odavagyok. :3 Tavaly két változatát feltettem, azokat itt meg is tekinthetitek, egyébként nagyon királyok, az egyik egy Soul Eater AMV, a másik pedig egy csúcs fényshow. :D

És akkor jöjjenek az idei év találatai kezdve azzal, amit be akartam tenni háttérzenének! :D

 

Kép!
 

2013.10.31. 19:29, Nina
 
Üdv!

Nina vagyok.

ELTE japán szakon végzett, ingadozó hangulatú 23 éves. Azaz felnőtt, vagy ilyesmi.

Ez itt csak egy blog, semmi több.

Ráadásul még az írója sem egy aktív blogoló, amikor meg rájön az ötperc, minden francról regényeket ír. Pozitív, negatív, boldog, szomorú, kedves és undok, itt minden játszik. 

 
Navigáció

A régi tartalmak nagy része egyelőre nem elérhető, így marad két opciód az oldalon!

 
És némi információ...
 
Zeneajánló

Nariyamanu ai wo sakebu yo~

Nanatsu no Taizai OP 1 ~ Netsujou no Spectrum

Eddigi zenék

 
Tomodachi <3

Bajtársak

Pinku, Mee-chan, JiMin, Yui&Eliffe, Miu, Twins of May, Akita, Kuran Mirai, Rhyen, ZsebiMao, Lotte, AyameHikari

Hirdetőtábla

AdamS, Kykky, Ayame, Missy, Manami, Monster OC Days, Edie Theiss, Torami, Sac&Dóri

LOST

Jelenleg nincs nálam csere, akik fenn vannak, azok még a régi időkből maradtak.

 
* Tartalom *

Miről is volt itt szó?

Barátok; szivecskék; VIXX; séta; Air Gear; Agito Wanijima; kpop; anime; csillagok; Mirajane Strauss; cappuccino; Suoh Mikoto; tulipán; Mankanshoku Mako; pillangók; K; vidámság; Fairy Tail; szivárvány; shipshipship; masnik; Tsuda Kenjirou; Japán & Dél-Korea; mosoly; One Piece; Ken.

Mert az élet sokszínű és változatos, még akkor is, ha néha nem annak tűnik. :)

 
Üdv köztünk!
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Nézők
Indulás: 2007-06-14
 

Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG &#9679; FANTASY SZEREPJÁTÉK &#9679;&#12300;&#914;&#923;SM&#923;IW&#12301; &#9679; FANTASY SZEREPJÁTÉK &#9679; EGY SZIGET + 24 MÁGUS &#9679; FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!